April 2, 2012

#53

currently I'm working on this


and this


wed preps dh slow down a bit
since most of DIY preps dh settled, insyaAllah
we've been huntin for houses, now
a small cosy home, for us :)

4 comments:

GoosieGoose said...

Babe, i tak gigih mana la nak jahit tengah2 tu. :P i guna UHU glue je. letak betul2 dekat line u nak tampal between each doily, then ikut mcm tutorial. senang je 2 hari dah siap banyak gila :)

btw kat mana u beli wrapping paper yang vintage pattern tu eh?i cari yang mcm tu in yellow+grey tak jumpa pon :( share pls!!!

**fb deactivated, tak jumpa ur email pulak nak pm.

farah fadhil said...

ok tiru utk aqiqah anak boleh? hahaha..

which wrapping paper,babe?
yg envelope atas tu,guna doilies je :)

GoosieGoose said...

utk wedding pon sempat lagi kan. i buat dua hari dpt 300 dah.

oh bukan, bukan. the one u guna buat paper fan deco dekat ur pelamin tu from ur engagement.

farah fadhil said...

tp I xtau nak deco kt mane dh,babe :P

oh yg tu,I beli wrapping paper biase je
main blasah beli from diff store.
tgk yg cantik, beli trus :)