April 9, 2012

#46

CD from hafiz dah dpt
yeay! loved it :)

card from utusan sehari pulak in printing process, this week siap insyaAllah
should be siap last week, tp dia silap print size pulak
so pending lg

anyway, utusan sehari bagi 2 free bunting
idea,pls lah datang! :P

we're thinking nak buat ala picture canvas
tanak nampak mcm bunting sgt
and another one nak buat ala guest book
ok susah nak explain
will update pictures here, later :)

4 comments:

sharz syaz said...

awak..awk pon wat kad dgn utusan sehari ek...kite pon nak wat ngn dorang..kite ingat nak amik yang 0.19sen tu je..tapi lom pegi opis die lagi.. =p

farah fadhil said...

a'ah. murahhhh kan situ :)
tp kitorg punye around 30 sen cmtu.
senang deal dgn diorg. yg diorg salah print pun,diorg bg free je

Ieja said...

hari tu sy g utusan harian..nampak kad awk...pastu sy ckp kt star "mcm kenal la nama dua org pengantin ni" hehe

farah fadhil said...

kamonn ija. utusan sehari la,bukan harian. hehehe..
tu la,mrJ promote kt star buat kt sane jugak