March 1, 2012

#85

#one
alhamdulillah, locket has safely arrived :)
weekend ni,mrJ balik kg & settled dgn org kedai emas itu

#two
boleh tak nak guna blanket asing for hubby & wifey? :P
blanket kt ikea cantek sgt! tp single size plak.
mmg mimpi sbb mrJ kate TAK BOLEH, TITIK! pffftt!

#three
insyaAllah dress for bertandang akan siap weekend ni
oh pls la cantek-cantek!

#four
manila kad byk lebih
so rase mcm nak buat paper flower weekend ni
sila doa paper flower menjadi pls!

#five
I'm looking for cheap bunga telur
(yes, yes, I'm a cheapskate bride-to-be)
nak buy in bulk, 500 pcs perhaps
next week balik kelantan, beli kat sana je la

4 comments:

sharz syaz said...

manila kad!! saya pon rasa nak wat paper flower macam gamabr awk bertunang tue...tapi tak fikir lagi nak letak mana.. :p

farah fadhil said...

babe,yg time I tunang tu.
bukan manila kad tau. tu guna wrapping paper biase je.
nnt if guna manila kad,cramp tgn nk lipat2 sbb keras. hihi

sharz syaz said...

ouh!! tapi nampak cantik dan keras!!

saya ingat nak buat backdrop tuk makan beradap.. hehe.. =)

macam mana awak lekatkan dekat kain backdop tu ek?? guna dawai or pin??

farah fadhil said...

I gune peniti :)